ŽIVLY A MY

ceremónia s medicínou kakaa, spevu a tanca
Stretnutie v kruhu
ArtEspiritu sa na chvíľku “premení” na típí, kde si zažijete spolu s Ladivou a Kristy atmosféru šamanskej ceremónie “bez medicíny”. Medicíny ktoré budeme podávať sú spev, tanec a kakao.
Zažijete kakaový rituál s medicínskymi piesňami. Kakao je medicína starých Mayov a pomáha otvárať srdce. Ísť do zraniteľnosti, plynutia, odovzdania sa prúdu života a radosti. Spolu s otváraním srdca a hlasu cez medicínske piesne sa dostanete do kontaktu so sebou a hlbokými túžbami srdca – toho, na čom naozaj záleží a toho čo je posvätné.
Prinesieme vám učenie medicínskeho kruhu o štyroch smeroch a živloch. Pozdieľame vám naše cesty inšpirované múdrosťou starých šamanských kultúr. Dozviete sa ako pracovať so živlami v nás a okolo nás v každodennom živote – nastaviť rovnováhu. Predstavíme vám mapu – medicínsky kruh. Čo všetko znamená a ako sa po nej pohybovať.
Zažijete metódu Gaia Breath a meditáciu s Ladivou. Prepojenie so živlami umocníte v tanci v Medicínskom kruhu, ktorým vás prevedie Kristy.

Čo nás čaká:

úvodný prepájací kruh

kakaový rituál s medicínskymi piesňami

Gaia Breath a meditácia

tanečná ceremónia

záverečný kruh

Čo si priniesť:

– pohodlné oblečenie, šaty na ceremóniu /najlepšie biele alebo svetlé/, zápisník a pero, silové predmety, fľašu s vodou a nejaké občerstvenie na záverečný kruh, keď si urobíme spoločnú hostinu.

Príprava:

– Pár dní pred ceremóniou si nájdi čas len pre seba a napíš si zámer s ktorým do ceremónie vchádzaš. Čo je pre teba v tomto období dôležité? Akú podporu by si potreboval/a?

sprevádzať budú: Kristína Sihelská a Lucia Unia

o nás:
Lucia Unia:
Je ženou medicínskeho kruhu. Lektorka ženských kruhov a online programov, mentorka, koučka, obradníčka a speváčka. Sprevádza ľudí na ceste k otvoreniu ich potenciálu prostredníctvom obradov a ceremónií, prechodových rituálov, spojenia so živlami v nás a okolo nás, práce s telom, dychom a hlasom, vedených meditácií a rozvoja vnímavosti. Je inšpirovaná múdrosťou predov a prírodných národov, a zároveň využíva aj moderné metódy koučingu, práce s traumou a human designu. Má za sebou dlhú cestu učenia v medicínskom kruhu s Jorgem Redtailhawkom, Sue Moondragon a mnohými šamanmi a učiteľmi.

Kristína:

Je herečka a sprievodkyňa vedomým pohybom. Svoje skúsenosti z cesty osobného rozvoja spája s divadelnou praxou, umeleckými terapiami a šamanizmom. Ako nástroj používa TranscenDance – kde cez telo a hlas sprevádza cez všetky úrovne bytosti /fyzickú, emocionálnu, mentálnu a spirituálnu/. Absolvovala výcvik Divine Medicine Woman. Je v učení šamanskej pohybovej praxe – Movement Medicine. Učila som sa s učiteľmi: Ya´Acov Darling Khan, Susannah Darling Khan, David Mooney, Yassia Leiserah a mnoho ďalších.

Kde: ArtEspiritu – holistické centrum, Farská ulička 6, Žilina

Kedy: 19. 5. 2024 /nedeľa/ od 14:00 do 18:30

Hodnota: 50 eur

Budem rada, keby sme sa čo v najväčšom počte mohli stretnúť v kruhu a navzájom sa podporiť. Aby táto ceremónia bola prístupná čo najväčšiemu počtu tanečníkov. Aj tých, ktorí momentálne pociťujú dôsledok krízy vo svete. Tí, ktorí cítite silné volanie, ale nemôžete si to dovoliť, neváhajte sa ozvať, pokúsime sa spolu nájsť spôsob energetickej výmeny.

Na ceremóniu je potrebné sa prihlásiť vopred. Kapacita je obmedzená. Prihláška nižšie v kalendári.

Zaplatiť môžeš na mieste, alebo môžeš poslať na: SK19 6500 0000 0000 9653 3345

 

Kristína Sihelská - Alchýmia rozvoja - kurzy osobného rastu

O mne: Som ženou, matkou, partnerkou, herečkou, tanečníčkou, sprievodkyňou na ceste sebarozvoja, ženou Medicínskeho kruhu. S pohybom, hlasom a sebavyjadrovaním pracujem celý život – vyštudovala som herectvo a pracujem ako herečka vyše 15 rokov. Sprevádzam liečivým tancom TranscenDance. Vediem tanečné ceremónie, sebapoznávacie a sebarozvojové kurzy a retreaty. Som vo výcviku tanečnej šamanskej praxe Movement Medicine. Absolvovala som ročný výcvik Divine Medicine Woman. Vyvinula som metódu Liečenie divadlom, na základe svojich skúseností s herectvom, psychoterapeutickými, meditačnými a šamanskými technikami. Založila som divadlenú skupinu Théaterapia, ktorá prináša ako prvá na Slovensku Playback Theatre.

PRIHLÁŠKA NA CEREMÓNIU: